در همه جای دنیا، کیک شکلاتی از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک ها محسوب می شود. در این مطلب هم طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با رویه کرم شکلاتی را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
  • کره به دمای محیط رسیده: ۱۸۵ گرم
  • شکر: ۲۲۵ گرم
  • شیر: ۱۲۵ میلی لیتر
  • تخم مرغ بزرگ: دو عدد
  • اسانس وانیل: یک ق چ
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • جوش شیرین: یک دوم ق چ
  • آرد: ۲۲۵ گرم
  • پودر کاکائو: ۶۰ گرم
  • آب جوش: ۶۰ میلی لیتر
مواد لازم کرم شکلاتی:
  • شکلات سیاه خردشده: ۳۷۵ گرم
  • خامه صبحانه غلیظ: ۴۰۰ گرم
  • سس کارامل: یک ق چ

 

طرز تهیه کیک:
۱. پودر کاکائو را الک نمایید سپس با آب داغ مخلوط کنید شیر ولرم را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس کنار بگذارید.
۲. آرد، جوش شیرین و نمک را نیز دو مرتبه الک نمایید و کنار بگذارید. کره را با همزن برقی در حد چند ثانیه بزنید تا بافتش باز شود شکر را اضافه نمایید و حدود پنج دقیقه هم بزنید تا حالت کرمی، پوک و سبک پیدا کند بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود سی ثانیه بزنید وانیل را نیز بیفزایید.
۳. همزن را خاموش کنید. سپس ترکیب آردی را کم کم بر روی مواد الک کنید و به تناوب ترکیب شیر، آب جوش و پودر کاکائو را نیز اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
۳. مایه آماده کیک را در قالب ۲۳ سانتی متری گرد که چرب نموده اید و کف و دیواره هایش را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید در حدی که اگر خلال دندانی در یک فرو بردید تمیز خارج شود.
۴. کیک را پس از پخت از فر خارج نمایید بر روی توری فلزی برگردانید و کاغذهای روغنی را جدا نمایید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
۵. روی کیک را پس از خنک شدن با چاقو صاف نمایید و کیک را از ارتفاع سه لایه نمایید سپس بین لایه ها را با کرم بپوشانید و دیواره کیک و روی کیک را نیز با کرم پوشش دهید و با تزیینات شکلاتی و میوه تزیین کنید.
طرز تهیه کرم شکلاتی:
برای تهیه کرم شکلاتی، خامه و شکلات ریز خرد شده را در ظرفی با کفه ضخیم (ترجیحا چدنی) بریزید سپس بر روی شعله ملایم قرار دهید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و به جوش آیند، اجازه دهید کرم حدود سه دقیقه بجوشد سپس کرم را از روی شعله بردارید سس کارامل را به آن اضافه نمایید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس به یخچال انتقال دهید و حدود یک و نیم الی دو ساعت در یخچال بگذارید تا حالت کرم پیدا کند و قابلیت پهن شدن با پالت بر روی کیک را پیدا کند.

نکته:
۱.    در تهیه کرم از شکلات مرغوب استفاده نمایید زیرا تاثیر بسزایی در طعم کیک شما خواهد داشت.
۲.    در صورت عدم دسترسی به سس کارامل برای تهیه کرم، می توانید از استفاده از آن صرف نظر نمایید.
۳.    پس از قرار دادن کرم در یخچال گاهی کرم را چک کنید و مراقب باشید بیش از حد سفت نشود.
۴.    در صورتی که کرم بیش از حد سفت شد کرم را از یخچال خارج نموده و هم بزنید تا کم کم نرم شود.
۵.    گفته شده علت نامگذاری این کیک به نام کیک غذای شیطان این است که این کیک از آنجایی که بسیار غنی از شکلات و لذیذ است انسان نمی تواند از خوردن آن پرهیز کند و پس از خوردن آن احساس گناه می کند، رنگ کیک نیز احتمالا در نامگذاری آن بی تاثیر نبوده است.