سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره های ما می باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
سالاد سیب زمینی چیلی

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۸ نفر

مواد لازم

•    یک کیلو و ۴۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده
•    ۲۲۵ گرم خامه ترش
•    ۱۵۰ گرم ماست
•    نصف پیمانه مایونز
•    ۱۱۰ گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
•    ۱۰ ورقه کالباس پخته و خرد شده
•    دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
•    نصف پیمانه گشنیز ریز شده
•    نصف پیمانه پیازچه ریز شده
•    نمک و فلفل

طرز تهیه

۱. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.

۲. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
۳.    کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
۴. سالاد حاضر است. لذت ببرید.