پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.
مواد مورد نیاز:
  • پاستا حلزونی: ۸ پیمانه
  • ژامبون گوشت (نگینی خرد شده): ۶ پیمانه
  • پنیر فونتینا: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر گرم: ۱ پیمانه + ۲ ق س
  • پنیر چدار: ۲.۵ پیمانه
  • خامه ترش: سه چهارم پیمانه
  • آرد: ۱ ق س +  یک دوم پیمانه
  • پودر سوخاری: ۲.۵ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • کره: ۱ ق س
روش پخت:
۱.    داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲.    کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد ۱ قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت ۲ دقیقه)، سپس ۱ پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد ۱ پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.
۳.    پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، ۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۴.    یک دوم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
۵.    تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.
۶.    پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.
۷.    پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا ۳۶ توپک).
۸.    هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
۹.    مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود ۳ دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.